Usi Glisante de interior din sticla pe comanda

In locuintele moderne, se folosesc tot mai des usile glisante din sticla. Acestea ofera un aspect deosebit casei, creaza senzatia de spatiu mai mare si totodata lasa lumina naturala sa patrunda mai mult in incaperi.

Usile glisante de interior din sticla sunt alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa creeze in casa lor un design elegant, modernist si care va fi mereu pe gustul tuturor.

Materialul folosit la producerea usilor glisante de interior din sticla este unul de o foarte buna calitate. Sticla este securizata, feroneria provine de la producatori renumiti si aveti garantia faptului ca acestea vor rezista in timp. Nu trebuie sa va faceti griji daca aveti copii nazdravani, animale de companie neastamparate sau daca primiti des musafiri carora le place sa petreaca. Materialul din sticla este special conceput sa reziste la socuri mecanice, la temperaturi diverse si totodata la zgarieturi.

Usile din sticla pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra. Fabrica de usi din sticla Baal este specializata in personalizarea sticlei prin mai multe metode:
– sablare;
– pictura manuala;
– pictura computerizata;

Pentru cladiri de birouri si pentru spatii comerciale, realizam usi din sticla cu logo-ul firmei sau cu zone opace, pentru a impiedica vizibilitatea in interiorul salilor de sedinte.

Totodata noi suntem specialisti si in crearea de pereti din sticla pentru compartimentarile incaperilor.

Fabrica noastra se ocupa de prelucarea sticlei de peste 25 de ani. Colaboram cu arhitecti si profesionisti in design interior, pentru ca ne dorim ca rezultatul final sa fie pe placul dumneavoastra. De cele mai multe ori, clientii au incredere in noi si ne recomanda si prietenilor, datorita faptului ca sunt multumiti de rezultat.

Suntem foarte fericiti atunci cand primim poze de la montajele pe care le-am realizat.

Productia de usi din sticla este punctul nostru forte. Acestea pot avea diverse forme, dimensiuni, culori si materiale. La comanda producem si usi din sticla securizata.

Usile pot fi de mai multe tipuri:

– usi de interior simple sau cu decupaj;
– usi de interior celulare;
– usi interioare din sticla;
– usi interioare glisante din sticla;
– usi interioare batante MDF/sticla;
– usi de interior cu sticla sablata;
– usi de interior cu sticla pictata;
– usi aluminiu / PVC;
– elemente decorative de design interior din sticla;

Asteptam cu mare drag sa colaboram!
Fabrica de Usi din Sticla Baal

Telefon BIROU: 0268 276 149
Mobil: 0723 295 721
E-mail: contact@baalbv.ro