Usi din Sticla pe Comanda

Va doriti o usa din sticla facuta pe comanda?
Sunteti in cautarea unei usi din sticla personalizate?

Ati ajuns unde trebuie! Fabrica de Usi din Sticla Baal se ocupa cu producerea de Usi din Sticla si prelucrarea acesteia in diverse forme. Specialitatea noastra o reprezinta personalizarea usilor din sticla. Va oferim o gama foarte mare de modele si le personalizam in functie de cerintele dumneavoastra.

Suntem o firma ce activam in acest domeniu de peste 25 de ani si am facut pana in acest moment, foarte multi clienti fericiti. Acest lucru s-a datorat faptului ca am creat designuri si modele de usi dupa placul lor.

Stila poate fi personalizata prin mai multe metode:

– sablare;
– pictura;
– grafica computerizata;

Colaboram cu arhitecti si designeri de interior si impreuna cu dumneavoastra, alegem modelul care se potriveste cel mai bine. De cele mai multe ori, alegerea usii din sticla revine in sarcina noastra, acest lucru datorandu-se faptului ca oricine apeleaza la noi, are incredere ca rezultatul final va fi deosebit.

Pana in acest moment am livrat si montat usi din sticla in Romania dar si in alte tari din Europa: Italia, Spania, Germania, Anglia, Elvetia, Austria, Ungaria etc. Suntem foarte fericiti de fiecare data cand primim fotografii de la clientii nostri. Acestia ne povestesc ca musafirii lor raman uimiti de efectul placut pe care il creaza usile din sticla in locuinta.

In acelasi timp, noi ne ocupam si cu productia de:

– pereti despartitori din sticla;
– cabine de dus din sticla;
– compartimentari din sticla;
– usi din sticla pentru centre comerciale;
– geamuri si usi din sticla cu personalizari speciale pentru cladiri de birouri;
– oglinzi personalizate prin sablaj sau pictura;
– elemente de mobilier din sticla personalizata;
– dressinguri cu pereti din sticla;

Punctul de lucru se afla in Brasov, insa noi ne deplasam oriunde este nevoie, in functie de lucrarea pe care o comandati. Suntem convinsi de faptul ca o colaborare cu noi, va reprezenta o satisfactie pentru dumneavoastra. Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si sunt foarte usor de deosebit fata de usile existente in comert.

Lucram din pasiune, suntem dedicati muncii pe care o facem si in acelasi timp primim pareri pozitive din partea clientilor cu care colaboram.

Asteptam sa ne contatati!
Fabrica de Usi din Sticla Baal

Telefon BIROU: 0268 276 149
Mobil: 0723 295 721
E-mail: contact@baalbv.ro