Producator Usi de Sticla Sablata sau Pictata

Fabrica de Usi din Sticla Baal produce de peste 25 de ani usi din Sticla de mai multe tipuri. Pasiunea noastra, echipa foarte bine pregatita, inspiratia si seriozitatea au facut ca produse fabricate de noi sa ajunga in case din Romania dar si din Europa: Italia, Spania, Anglia, Germania, Elvetia, Austria, Ungaria, etc.

Producem la comanda aproape orice model de usa din sticla. Suntem experti in prelucrarea sticlei si ne place sa credem ca suntem cei mai buni cand vine vorba de personalizarea sticlei.

Pe site-ul nostru si pe facebook, veti gasi o mica parte din lucrarile pe care le-am facut. Clientii nostri au fost foarte multumiti de rezultat si ne-a recomandat intotdeauna si prietenilor.

Cum se alege o usa din sticla

Noi suntem adeptii bunului gust. Ne place sa colaboram cu arhitecti si designeri profesionisti care sa creeze un mediu cat mai placut in casa dumneavoastra, prin alegerea unor combinatii de culori si materiale ce vor fi atat elegante cat si rezistente in timp.

Alegerea unei usi din sticla nu este un lucru usor. Noi va oferim consultanta si totodata sfaturi cu privire la ce tip de usi se potrivesc cel mai bine in casa dumneavoastra. Avem un catalog cu modele de usi pe care vi-l prezentam si din care va puteti inspira.

Usile pot fi personalizate?

Desigur. Aceasta este specializarea noastra! Personalizarea usilor din sticla. Realizam atat modele sablate cat si modele pictate sau colorate cu nuantele dumneavoastra preferate. Pentru camera copiilor de exemplu puteti alege un model de usa din sticla cu picturi tematice din desenele animate, pentru camera de zi puteti alege imagini cu rasarit de soare sau nori de poveste iar pentru bucatarie, puteti opta pentru o pictura cu maci sau cu spice de grau.

Usile din sticla pot capata forma care va place si totodata care va inspira.

Cine se ocupa de montajul usii din sticla?

Noi avem o echipa dedicata serviciilor de montaj, insa daca dumneavoastra solicitati, noi va putem livra usa din sticla si o puteti monta cu o alta echipa.

In ce zona a tarii se poate face livrarea unei usi din sticla?

Oriunde in Romania! De asemenea, pentru comenzi speciale, livram si in alte tari din Europa. Suntem o echipa foarte implicata si dorim sa ajungem in casele oamenilor care isi doresc produsele noastre.

Ce feronerie se foloseste la usile din sticla?

Noi colaboram cu producatori de feronerie de cea mai buna calitate. Ne pasa foarte mult de rezultatul final dar si de rezistenta in timp a usilor pe care le producem.

Asteptam cu mare drag sa colaboram!
Fabrica de Usi din Sticla Baal

Telefon BIROU: 0268 276 149
Mobil: 0723 295 721
E-mail: contact@baalbv.ro