Mobilier sau Dressinguri

Fabrica de Usi din Sticla Baal realizeaza la dressinguri din sticla de interior sau de exterior, folosind tehnologii de ultima generatie. Dressingurile din sticla pot fi pictate sau sablate cu modelul dorit de dumneavoastra si pot avea forme si dimensiuni diverse.

De peste 25 de ani realizam dressinguri din sticla pentru gospodarii: apartamente, case, vile dar si pentru clienti business: pensiuni, hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale.

Ne mandrim cu faptul ca avem foarte multa imaginatie si reusim de fiecare data sa multumim pe oricine apeleaza la serviciile noastre.

Telefon comenzi: 0723 295 721
E-mail: contact@baalbv.ro

Proiecte realizate de noi:

Despre noi

Suntem o firma cu o vechime de peste 25 de ani si avem un portofoliu generos de clienti. Colaboram cu arhitecti, designeri si ingineri foarte priceputi. Inca de la inceput ne-am propus ca produsele noastre sa reziste o viata intreaga si sa fie mereu la moda. Din acest motiv, in fiecare an participam la expozitii internationale dedicate domeniului in care activam.

Productia de usi din sticla este punctul nostru forte. Acestea pot avea diverse forme, dimensiuni, culori si materiale. La comanda producem si usi din sticla securizata. Usile pot fi de mai multe tipuri:

  • usi de interior simple sau cu decupaj;
  • usi de interior celulare;
  • usi interioare din sticla;
  • usi interioare glisante din sticla;
  • usi interioare batante MDF/sticla;
  • usi de interior cu sticla sablata;
  • usi de interior cu sticla pictata;
  • usi aluminiu / PVC;
  • elemente decorative de design interior din sticla;

Sediul nostru este in Sacele, Judet Brasov, unde va asteptam sa vizionati atelierul de lucru si totodata modele de usi din sticla pe care le-am realizat pentru clientii nostri. Pozele pe care le avem de la clienti, sunt cele care vorbesc despre activitatea noastra frumoasa si totodata intensa.

Daca nu v-ati hotarat ce va place si care va sunt preferintele, nu este nici o problema! Noi va putem ajuta sa faceti alegerea cea mai buna. Preturile pe care le avem sunt negociabile in functie de ceea ce va doriti.

Nu mai stati pe ganduri si contactati-ne acum:

Telefon comenzi: 0723 295 721
Telefon birou: 0268 276 149
E-mail: contact@baalbv.ro