Modele de Usi din Sticla Sablata sau Pictata

Fabrica de Usi din Sticla Baal va ofera posibilitatea de a personaliza usa din sticla aleasa. Modelul poate fi ales de dumneavoastra, ne puteti trimite un model de pe internet sau de ce nu, putem realiza impreuna designul pe care vi-l doriti.

Ce modele de usi din sticla producem noi?

– usi de interior simple sau cu decupaj;
– usi de interior celulare;
– usi interioare din sticla;
– usi interioare glisante din sticla;
– usi interioare batante MDF/sticla;
– usi de interior cu sticla sablata;
– usi de interior cu sticla pictata;
– usi aluminiu / PVC;
– usi cu elemente decorative de design interior din sticla;

Dupa cum puteti citi in lista de mai sus, va oferim mai multe variante de usi din sticla. Pe site-ul nostru puteti gasi o parte din modelele pe care le-am produs pana acum pentru clientii nostri. La cerere, va trimitem si alte fotografii.

De ce se recomanda usile din sticla?

Designul si rezistenta unor usi din sticla nu se compara cu cele din lemn. Sticla este securizata si ofera protectie sporita chiar si in cazul usilor care sunt realizate total din sticla. Nu trebuie sa va faceti griji daca aveti copii nazdravani, catei de companie de talie mare sau musafiri carora le place distractia.

Usile produse de Baal sunt foarte rezistente si au un grad sporit de siguranta in conditii de utilizare de orice tip.

Modelul de usa il alegem impreuna, il putem personaliza in functie de spatiul disponibil si de dorintele dumneavoastra in materie de design interior. Noi colaboram cu arhitecti si designeri foarte priceputi. Insa daca dumneavoastra aveti o preferinta aparte, cu siguranta o putem realiza.

Usile pot fi personalizate prin mai multe metode:

– sablare;
– pictura;
– aplicare de culori;
– creare de vitralii;

De peste 25 de ani suntem producator de usi din sticla si realizam modele unicat, ce sunt transmise din familie in familie, in casele in care locuiesc. Suntem foarte fericiti atunci cand primim poze de la clientii nostri cu usile montate.

Asteptam cu mare drag sa colaboram!
Fabrica de Usi din Sticla Baal

Telefon BIROU: 0268 276 149
Mobil: 0723 295 721
E-mail: contact@baalbv.ro